-
Bel voor gratis toets van uw zaak
085-4865262

Opstellen en indiening klaagschrift, inclusief voorbereiding zitting

In ons doel om uw rijbewijs zo snel mogelijk terug te krijgen, laten wij niets aan het toeval over. Wij maken gebruik van een unieke strategie. Waar andere advocatenkantoren volstaan met een standaard klaagschrift van nauwelijks een pagina (1 A-4), nemen de bij ons netwerk aangesloten advocaten echt de tijd voor uw zaak.

Beïnvloeding rechter

Ons doel is namelijk om de rechter te overtuigen dat u het rijbewijs terug moet krijgen en daar moet je niet mee wachten tot aan de zitting. Een rechter bereidt zich al voor de zitting voor op een zaak. Dan heeft de rechter al 75% van zijn beslissing genomen op basis van het voorliggend dossier, waar het klaagschrift dan ook onderdeel van uitmaakt. Juist daarom is het belangrijk dat het klaagschrift echt alle argumenten bevat die tot teruggave kunnen leiden.

Persoonlijk klaagschrift

De klaagschriften worden altijd volledig op uw persoonlijke situatie afgestemd. Iedere situatie is uniek en iedere situatie vraagt weer om andere argumenten. Wij verdiepen ons in uw situatie en zetten de door u aangedragen informatie om in kansrijke argumenten om uw rijbewijs terug te krijgen.

Kosten klaagschrift

Ondanks dat wij uitgebreid de tijd voor u en uw klaagschrift nemen, kunnen wij u dit toch nog aanbieden voor een scherpe prijs van € 475,00 excl. BTW, Dit komt omdat wij door onze kennis en ervaring ook zeer efficiënt werken. Wij weten precies welke informatie wij van u nodig hebben en hoe we dit moeten omzetten naar een succesvol klaagschrift.

Onze gespecialiseerde advocaten zijn dus snel, voordelig, en succesvol!

Zelf naar de zitting

Het klaagschrift dat wij voor u opstellen is zo uitgebreid dat u daarmee eigenlijk zelf ook alleen naar de zitting kunt. Het klaagschrift bevat echt alle argumenten die van belang zijn voor de beslissing van de rechter. Wilt u evenwel dat wij ook met u meegaan naar de zitting, dan is dat uiteraard ook gewoon mogelijk!

Terug naar homepage