-
Bel voor gratis toets van uw zaak
085-4865262

Deskundig

De bij ons werkzame advocaten hebben jarenlang kennis en ervaring met de klaagschriftprocedures om het rijbewijs terug te krijgen. Wij werken alleen met echte verkeersspecialisten.

Wij zijn wij?

Rijbewijs-snel-terug.nl is een initiatief van het StrafrechtadvocatenNetwerk.nl, een landelijk netwerk van gespecialiseerde strafrechtadvocaten in heel Nederland. Het zijn allen echte specialisten die veel kennis en ervaring hebben in het terugkrijgen van het rijbewijs. Zij weten precies in welke gevallen u de meeste kans op teruggave van het rijbewijs en welke argumenten u moet aandragen in het klaagschrift om de kans op teruggave van het rijbewijs te vergroten.

Het StrafrechtadvocatenNetwerk.nl is ook wel bekend van de websites:

Advocaat-verkeersstrafrecht.nl
Rijbewijsinbeslaggenomen.nl
Rijbewijs-ingevorderd-alcohol.nl
Rijbewijs-ingevorderd-snelheid.nl

Het netwerk bestaat al sinds 2008 en is sedertdien snel gegroeid door een toenemend aantal zaken. Inmiddels hebben wij al enkele duizenden cliënten geholpen om hun rijbewijs terug te krijgen.

Juist voor zaken waarbij het rijbewijs is ingevorderd vanwege rijden onder invloed, hebben wij voor clienten een uitgebreide informatiebrochure geschreven, boordevol informatie, tips en adviezen om snel uw rijbewijs terug te krijgen.

U bent zodoende altijd verzekerd van gespecialiseerde en deskundige rechtsbijstand.

Contact

StrafrechtadvocatenNetwerk.nl
M: (085) 4865262
E: info@strafrechtadvocatennetwerk.nl

Wanneer u wilt e-mailen naar ons, dan kan dit gericht. Vul het formulier op deze pagina in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Alle advocaten zijn uiteraard aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten.

strafrechtadvocatennetwerk

Terug naar homepage