-
Bel voor gratis toets van uw zaak
085-4865262

Snel

Door de efficiënte en snelle manier van werken, kunnen wij al binnen 1 – 2 dagen een klaagschrift indienen bij de rechtbank.

Werkwijze

Wij werken volgens een vast stramien waardoor wij vrij snel voor u het klaagschrift bij de rechtbank kunnen indienen.

1. Na aanmelding van de zaak, nemen wij direct telefonisch contact met u op om de zaak te bespreken.
2. Indien u wilt dat wij voor u een klaagschrift indienen, zullen wij u per e-mail een opdrachtbevestiging toesturen. Na ontvangst van uw schriftelijk akkoord gaan wij direct aan de slag.
3. Wij sturen u eerst een e-mail met uitleg over de procedure en het verzoek om meer informatie en stukken aan te leveren. De informatie en stukken die we nodig hebben verschilt van geval tot geval. We zullen dit per zaak afzonderlijk moeten bekijken.
4. Op basis van de door u aangeleverde informatie zullen wij het klaagschrift in concept opstellen. Dit is ongeveer 2 uur werk.
5. Het concept zullen wij per e-mail aan u toesturen voor akkoord. U kunt wijzigingen en aanvullingen voorstellen.
6. Wij zullen het klaagschrift afronden. Het definitieve klaagschrift zullen wij voor u bij akte indienen bij de rechtbank. U ontvangt hiervan een kopie.
7. Na indienen van het klaagschrift moeten we wachten op bericht van de rechtbank over de datum en het tijdstip van de zitting. Wij zullen u hiervan direct in kennis stellen. Ook zullen wij u schriftelijk voorbereiden op de procedure. Wij leggen u uit wat hoe de zitting in het kader van de klaagschriftprocedure verloopt en wat u kunt verwachten.

Deze werkzaamheden verrichten wij voor de bijzonder scherpe prijs van € 475,00 excl. BTW en 6% kantoorkosten. Hiervoor krijgt u een uitgebreid op uw persoonlijke situatie aangepast klaagschrift.

Wanneer zitting

Na indienen van het klaagschrift moet de zitting bij de rechtbank binnen 2 weken plaatsvinden (zie ook artikel 6.2.2. van het Landelijk strafrechtreglement).

Wanneer rijbewijs terug?

Wanneer het klaagschrift door de rechtbank gegrond wordt verklaard, zal het rijbewijs door het CVOM per aangetekende post aan u worden toegestuurd. Dit kost vaak nog 1 a 2 dagen.
Maar in dat geval kunt u het rijbewijs toch al binnen 2,5 week na aanmelding van de zaak via de website weer in uw bezit hebben. Nergens anders lukt dat sneller!

Terug naar homepage